Eigen bezorgservice in NL

Ruim assortiment met prachtige fauteuils

Fauteuils

Bent u op zoek naar een nieuwe fauteuil voor uw huis? In ons assortiment vindt u vast iets leuks! We bieden veel variatie in stijl, kleuren, materialen en prijsklassen. We hebben varianten met én zonder draaivoet. Zo zit er voor iedereen wel wat moois tussen. Ook hebben we een aparte selectie relaxfauteuils. In onze woonwinkel met verschillende showrooms kunt u al onze meubels rustig bekijken en uitproberen.

Een greep uit ons assortiment

De voordelen van onze fauteuils

Naast de stijl en het zitcomfort van een fauteuil, wilt u natuurlijk ook dat het product lang meegaat. Bij ons bent u verzekert van jarenlang zitplezier. Ontdek onze voordelen op een rij:

  • Twee jaar garantie op uw aankoop;
  • Kwalitatief hoge producten;
  • Bezorging met onze eigen bezorgservice;
  • Goede bescherming door CBW-erkenning.

Hoe herkent u een kwalitatieve fauteuil?

Bij REAS Wonen bent u verzekerd van kwaliteit. Want naast ons brede assortiment, kijken wij ook goed naar de materialen. Om de kwaliteit te waarborgen werken wij alleen samen met een selectie merken én bieden wij langdurige garantie op onze fauteuils.

Een kwalitatieve fauteuil gaat verder dan alleen het uiterlijk. Natuurlijk wilt u dat de fauteuil mooi in uw interieur past, maar u wilt ook dat u er lang van kunt genieten. Daarom kijken we goed naar het materiaalgebruik, de afwerking, levensduur en onderhoudsvriendelijkheid.

Twijfelt u over welke fauteuil u moet kiezen? U kunt ze in onze woonwinkel bekijken en uitgebreid testen. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt.

Langskomen?

Wilt u rustig ons brede assortiment fauteuils komen bekijken en uittesten? Dan bent u van harte welkom in onze woonwinkel. U vindt ons in Gees.

 

Onze voordelen op een rij

CBW-erkende Woonwinkel
Eigen bezorgservice
Standaard 2 jaar garantie
Geen aanbetaling nodig in de winkel
Altijd een gemoedelijke en gastvrije sfeer
Google Beoordelingen
4.3
Gebaseerd op 128 beoordelingen

 

2000 m²

wooninspiratie

 

Eigen bezorgservice

Binnen NL en BE

 

Gratis parkeren

voor de deur