Eigen bezorgservice in NL

Ruim assortiment met prachtige banken

Banken

Bij REAS Wonen vindt u een uitgebreid assortiment aan banken. Voor elk gebruiksdoel en elke smaak is een bank te vinden. Kiest u voor het gemak van online bestellen, dan vindt u op onze webwinkel een veelzijdige collectie. Misschien komt u liever langs in onze showroom om een bank te ervaren. U bent van harte welkom. Omdat een bank jarenlang meegaat is het belangrijk dat u een keus maakt die bij u past. Zowel bij uw interieur als bij uw budget. Wij adviseren u graag.

Een greep uit ons assortiment

Voordelen van onze banken

REAS Wonen is een CBW-erkende winkel. Dit geeft u meer zekerheid als klant. Heeft u interesse in een mooie bank? Bekijk onze voordelen op een rij:

  • Banken voor alle gelegenheden;
  • Bijzonder veel keus in bekleding;
  • Altijd een goed advies van onze medewerkers;
  • Thuisbezorgd op afspraak;
  • Veilige aankoop door onze CBW-erkenning;
  • Twee jaar garantie op uw aankoop.

Kenmerken van onze banken

Banken zijn in verschillende materialen, kleuren en variaties verkrijgbaar. Werkt u graag op de bank met de laptop op schoot, dan zoekt u waarschijnlijk een stevige bank met een goede ondersteuning. Wilt u liever iets meer ontspannen, dan adviseren wij om een bank met een zachte stof te kiezen. Ook hebben wij banken met een iets hogere zit, voor mensen die iets minder te been zijn. Daarnaast zijn er banken voor kleine huiskamers, grote (hoek)banken, banken die makkelijk schoon te maken zijn omdat de hond er graag bij ligt. Voor iedereen en voor alle gelegenheden is een geschikte variant te vinden.

Onze showroom bezoeken

Even langskomen? U bent van harte welkom bij onze showrooms in Gees. Onze medewerkers staan klaar om te adviseren. Neemt u voor vragen gerust contact met ons op.

Onze voordelen op een rij

CBW-erkende Woonwinkel
Eigen bezorgservice
Standaard 2 jaar garantie
Geen aanbetaling nodig in de winkel
Altijd een gemoedelijke en gastvrije sfeer
Google Beoordelingen
4.3
Gebaseerd op 127 beoordelingen

 

2000 m²

wooninspiratie

 

Eigen bezorgservice

Binnen NL en BE

 

Gratis parkeren

voor de deur