Eigen bezorgservice in NL

Woonwinkel Gees

Woonwinkel Gees

Wilt u graag hulp bij het samenstellen van uw nieuwe interieur of bent u op zoek naar een sfeervolle woonwinkel in Gees voor het kopen van meubels? U bent straks van harte welkom bij REAS Wonen! Wij adviseren u graag of laten u rustig op uw eigen tempo rondkijken in onze showroom. Van dinsdag tot en met zaterdag staat de koffie voor u klaar!

Uitgebreid assortiment meubels en accessoires

In het ruime aanbod van REAS Wonen vindt u meubels van hoogwaardige kwaliteit. Ze zijn stuk voor stuk gemaakt van stevige materialen. U kunt in onze meubelwinkel in Gees bovendien altijd kiezen uit meerdere merken, stofsoorten, kleuren en maten. Zo stelt u zelf of met onze hulp uw eigen sfeervolle interieur samen. Ook hebben wij mooie tafels, kasten, accessoires en verlichting.

Uw CBW-erkende meubelwinkel in Gees

REAS Wonen is een CBW-erkende woonwinkel. Als consument bent u daardoor extra beschermd en u weet daardoor zeker dat wij een veilig en betrouwbaar adres zijn voor de aanschaf van nieuwe meubels. U krijgt bijvoorbeeld standaard 2 jaar garantie. Ook hebben wij een eigen bezorgdienst, die alles op afspraak in goede staat bij u aflevert. 

Nieuwe woonwinkel op een echte meubellocatie

Wij hebben bijna twintig jaar onze klanten mogen helpen vanuit winkelcentrum De Tamboerpassage in Hoogeveen. In 2022 hebben wij de bekende interieurwinkel De Kebof overgenomen van Harm en Jellie Hofman. Zij hebben in de fraaie verbouwde boerderijen al meer dan 25 jaar meubels gemaakt, gerestaureerd en verkocht. Die traditie zetten wij met REAS Wonen nu voort!

Online bestellen of kom langs!

Wilt u graag eerst even de meubels bekijken, voordat u ze koopt? Of bestelt u juist graag online? Bij REAS Wonen is beide mogelijk. U kunt in alle rust door onze woonwinkel in Gees lopen. Daarnaast is het mogelijk om eenvoudig te bestellen in onze webshop, waarna wij zelf uw nieuwe meubels komen bezorgen.

Neem voor eventuele vragen contact op met 0528 26 15 15 of stel deze via ons contactformulier.

Onze voordelen op een rij

CBW-erkende Woonwinkel
Eigen bezorgservice
Standaard 2 jaar garantie
Geen aanbetaling nodig in de winkel
Altijd een gemoedelijke en gastvrije sfeer
Google Beoordelingen
4.3
Gebaseerd op 127 beoordelingen

 

2000 m²

wooninspiratie

 

Eigen bezorgservice

Binnen NL en BE

 

Gratis parkeren

voor de deur