Winkelwagen
 Eigen bezorgservice in NL

Wij gaan verhuizen en verlaten het mooie Hoogeveen!

Na bijna 20 jaar REAS WONEN in Hoogeveen is het tijd voor een volgende stap. Enkele jaren geleden heeft de gemeente Hoogeveen zich voorgenomen aan te sturen op herontwikkeling van de Tamboerpassage.

Na een aantal jaren van wikken en wegen hebben de pandeigenaren van de Tamboerpassage zich voorgenomen de Passage medio 2025 te sluiten en klaar te maken voor de bouw van 100-150 woningen. Wij hebben besloten dit moment van sluiting niet af te wachten en actief uit te kijken naar een nieuwe locatie voor onze winkel.

De Kebof in Gees

In Hoogeveen konden wij niet echt iets vinden wat past bij onze wensen. Uiteindelijk hebben wij onze horizon verbreed en gekeken naar locaties buiten Hoogeveen. Daar hebben wij  een hele mooie, unieke locatie gevonden in Gees. Gees is een karakteristiek Drents dorp wat ligt in de driehoek Hoogeveen, Emmen en Coevorden.

Onze winkel vestigen wij in het sfeervolle pand van de voormalige “Kebof” aan de Dorpsstraat. De Kebof in Gees heeft een rijke meubelhistorie. Bijna 30 jaar lang hebben Harm en Jellie Hofman hier hun interieurwinkel/meubelmakerij gehad en gaan nu met pensioen. Wij hebben de gelegenheid gekregen om hun sfeervolle Meubelboerderij met tuin en diverse vrijstaande showrooms over te nemen.

Medio 2022 gaan wij verhuizen. Volg het op onze social media kanalen!

Vanaf nu tot aan de zomer zullen wij bezig zijn om deze mooie locatie een eigen REAS gezicht te geven. Over de voortgang van deze verbouwing zullen wij regelmatig berichten op onze Facebook en Instagram pagina. Medio zomer 2022 zullen wij de winkel verhuizen naar Gees. Tot die tijd blijft de winkel in Hoogeveen gewoon geopend, op de vertrouwde plek in de Tamboerpassage waar u uiteraard van harte welkom bent.

Fam. Euving en medewerkers REAS WONEN

Onze voordelen op een rij

CBW-Erkende Woonwinkel
Eigen bezorgservice
Bezorging op afspraak is mogelijk
Standaard 2 jaar garantie
Altijd een gemoedelijke en gastvrije sfeer
Google Beoordelingen
4.1
Gebaseerd op 82 beoordelingen
Gratis verzending

Vanaf € 750,-

Gratis retourneren

Binnen 14 dagen

Eigen bezorgservice

Binnen NL en BE

100% veilig afrekenen

iDEAL / PayPal

Kom snel langs!

25% Korting

Totale leegverkoop!

OP=OP

16405

Kom snel langs in onze showroom!

ENJOY READING...

Enter your email address and get the

FREE cheat sheet for blog writing.