Eigen bezorgservice in NL

Vitrinekasten

Vitrinekasten

Wilt u een mooie vitrinekast kopen? REAS Wonen heeft een uitgebreid aanbod unieke kasten. Van industrieel tot warm; voor elke inrichting hebben wij een passende vitrinekast. Wees welkom in onze showrooms in Gees.

Voordelen van vitrinekasten

Met een vitrinekast haalt u een echte blikvanger in huis. Dat heeft allereerst te maken met het formaat. De meeste kasten zijn groot, waardoor ze direct opvallen bij binnenkomst. Ook is de vorm bijzonder.

De meeste vitrinekasten bestaan uit open vakken, glazen deurtjes en lades. Door deze combinatie kunt u persoonlijke, waardevolle bezittingen mooi presenteren in uw woonkamer en in dezelfde kast allerlei spullen opbergen. Het zorgt dus voor extra sfeer, een persoonlijke touch én een opgeruimd huis.

  • Vele afmetingen, kleuren en materialen
  • Zelf samenstellen mogelijk
  • 2 jaar garantie
  • Persoonlijk thuisbezorgd

Kenmerken van vitrinekasten

De vitrinekasten van REAS Wonen verschillen in kleur, afmeting en materiaal. Wat dacht u bijvoorbeeld van de kasten die gemaakt zijn van duurzaam mangohout en metaal? Deze hebben een strakke, stoere en industriële uitstraling.

Ook hebben wij onderhoudsvriendelijke kasten van lamulux en exemplaren met ingebouwde verlichting, zodat uw spullen echt in de spotlights staan. Wilt u de kast zelf samenstellen? Dat kan, van kleur tot handgrepen, over elk detail neemt u zelf een beslissing. Zo krijgt u een unieke kast thuis.

 

2000 m²

wooninspiratie

 

Eigen bezorgservice

Binnen NL en BE

 

Gratis parkeren

voor de deur