Eigen bezorgservice in NL

TV kasten

TV kasten

Bent u op zoek naar een mooie TV kast die past bij uw inrichting? De stijlvolle televisiemeubels van REAS Wonen zijn niet alleen heel praktisch, maar geven ook extra sfeer aan uw interieur. De TV kasten in ons uitgebreide woonassortiment zijn allemaal te bekijken in onze winkel met verschillende showrooms in Gees !

Voordelen van TV kasten

TV kasten worden natuurlijk in de eerste plaats vooral gebruikt om de televisie op te plaatsen. Maar ook als de tv aan de wand hangt, is het nog steeds mooi om daaronder een een kastje te plaatsen. Hiermee werkt u snoeren weg en bergt u onder andere gamecomputers, afstandsbedieningen en televisiekastjes netjes op.

  • Thuisbezorgd door onze eigen bezorgservice
  • Handig als opbergruimte
  • Standaard 2 jaar garantie
  • Sfeerbepalend in uw woonkamer

Kenmerken van TV kasten

Bij het kopen van een TV kast moet u op een aantal dingen letten. Let voor de grootte van het televisiemeubel uiteraard op het formaat van uw scherm én de verhoudingen in de kamer. Voor een prettige kijkervaring is voldoende afstand tussen de bank en de kast en de hoogte van het meubel belangrijk. Als u de tv op het kastje plaatst, dan is een handige truc om in uw natuurlijke houding op de bank te zitten en naar de bovenrand van de tv te kijken.

Onze TV meubels verschillen in hoogte, breedte en diepte. Ze zijn gemaakt van hout (meerdere soorten), metaal of stootvast en krasbestendig kunsthout. Ze zijn bovendien verkrijgbaar met lades en deurtjes (perfect om spullen in op te bergen) of met planken, zodat u met persoonlijke spullen een extra gezellige tv-hoek kan creëren.

.

 

2000 m²

wooninspiratie

 

Eigen bezorgservice

Binnen NL en BE

 

Gratis parkeren

voor de deur