Eigen bezorgservice in NL

Ruim assortiment met prachtige Bartafels

Bartafels

Wilt u graag een fraaie, nieuwe bartafel kopen voor in huis? REAS Wonen heeft een mooi aanbod, met tafels van verschillende afmetingen, kleuren, materialen en prijzen. Al onze bartafels zijn online te bestellen en kunnen worden thuisbezorgd. U bent vanzelfsprekend ook welkom om in onze woonwinkel in Gees ons assortiment te bekijken.

Een greep uit ons assortiment

Voordelen van bartafels

Een bartafel is hoger dan een klassieke eettafel en daardoor vanzelf een echte blikvanger in huis. Hoogteverschillen in de kamer geven het interieur bovendien een speels karakter en zorgen voor een ruimtelijk effect. Hoe meer je van de vloer onder een meubel kunt zien, des te luchtiger en ruimtelijker de kamer oogt.

Een bartafel is natuurlijk een leuk alternatief voor een eettafel, maar staat daarnaast ook mooi in de keuken. Op die manier kunt u een gezellige ‘leefkeuken’ creëren, waarin u bijvoorbeeld heerlijk kunt ontbijten of borrelen.

  • Ruimtelijk effect
  • Blikvanger in huis
  • Gezellige leefkeuken
  • Mooi alternatief voor klassieke eettafel

Kenmerken van bartafels

REAS Wonen heeft bartafels van verschillende materialen, afmetingen en hoogtes. In het geval van Davos, Domingo, Barolo en Rockwood kunt u helemaal zelf de maat kiezen. Ook zijn sommige modellen verkrijgbaar in meerdere kleuren.

De tafels hebben verschillende vormen: rond, vierkant of langwerpig. Ze zijn gemaakt van acaciahout, lamulux (onderhoudsvriendelijk kunsthout), mangohout en diverse soorten tropisch hardhout.

  • Meerdere kleuren, afmetingen en materialen
  • Stijlvol en hoge kwaliteit
  • Persoonlijk thuisbezorgd
  • 2 jaar garantie

Bartafels direct bestellen

Ziet u een mooie bartafel in ons aanbod staan? Plaats dan direct een bestelling via onze webshop. Wij komen vervolgens uw nieuwe tafel afleveren, eventueel op afspraak. Ook bent u uiteraard welkom om alle tafels, meubels en woonaccessoires uit ons assortiment te bekijken in onze woonwinkel in Gees.

Onze voordelen op een rij

CBW-erkende Woonwinkel
Eigen bezorgservice
Standaard 2 jaar garantie
Geen aanbetaling nodig in de winkel
Altijd een gemoedelijke en gastvrije sfeer
Google Beoordelingen
4.3
Gebaseerd op 128 beoordelingen

 

2000 m²

wooninspiratie

 

Eigen bezorgservice

Binnen NL en BE

 

Gratis parkeren

voor de deur