Eigen bezorgservice in NL

Over REAS Wonen

Wat leuk dat u belangstelling heeft voor onze winkel! In 1995 ben ik gaan werken bij De Heus verlichting en sfeervol wonen te Klazienaveen. Bij de familie De Heus heb ik het meubelvak geleerd. In 2002 heb ik samen met mijn vrouw Astrid deze winkel overgenomen en zijn wij verder gegaan onder de naam REAS. In 2004 hebben wij de huidige vestiging in het centrum van Hoogeveen geopend in het overdekte winkelcentrum De Tamboerpassage. Inmiddels hebben wij onze prachtige Meubelboerderij in Gees geopend.

Zorgeloos winkelen doe je bij REAS

Bij REAS Wonen in Gees vindt u de bijzondere collectie woonaccessoires. In onze winkel vindt u een zeer uitgebreid assortiment meubelen, verlichting en woonaccessoires. In een gemoedelijke, ontspannen sfeer helpen wij u graag om uw interieur samen te stellen. Een interieur waarin u ‘thuis’ komt.

Het mooiste compliment dat we vaak krijgen is dat iemand overal al is geweest en bij ons vindt wat hij zoekt. Graag nodig ik u uit om langs te komen in onze sfeervolle winkel, waar u zich zeker snel ‘thuis’ zult voelen! Ervaar zelf de uitgebreide collectie van diverse topmerken.

Namens de medewerkers van REAS,

René Euving


CBW-erkend

REAS Wonen en Licht is aangesloten bij de Centrale Brancheorganisatie Wonen (CBW). Winkels die CBW-erkend zijn, hebben verkoopvoorwaarden die u extra goed beschermen bij uw aankoop. Dat geeft een vertrouwd gevoel. Lees meer over de voordelen van een CBW-erkende winkel.

Onze voordelen op een rij

CBW-Erkende Woonwinkel
Eigen bezorgservice
Bezorging op afspraak is mogelijk
Standaard 2 jaar garantie
Altijd een gemoedelijke en gastvrije sfeer
Google Beoordelingen
4.3
Gebaseerd op 128 beoordelingen

 

2000 m²

wooninspiratie

 

Eigen bezorgservice

Binnen NL en BE

 

Gratis parkeren

voor de deur

× Vragen? Stel ze op WhatsApp!