Eigen bezorgservice in NL

We zijn verhuisd! Opening vanaf 20 oktober 2022

We hebben het mooie Hoogeveen verlaten

Na bijna 20 jaar REAS WONEN in Hoogeveen is het tijd voor een volgende stap. Enkele jaren geleden heeft de gemeente Hoogeveen zich voorgenomen aan te sturen op herontwikkeling van de Tamboerpassage. Na een aantal jaren van wikken en wegen hebben de pandeigenaren van de Tamboerpassage zich voorgenomen de Passage medio 2025 te sluiten en klaar te maken voor de bouw van 100-150 woningen. Wij hebben besloten dit moment van sluiting niet af te wachten en actief uit te kijken naar een nieuwe locatie voor onze winkel.

De Kebof in Gees

In Hoogeveen konden wij niet echt iets vinden wat past bij onze wensen. Uiteindelijk hebben wij onze horizon verbreed en gekeken naar locaties buiten Hoogeveen. Daar hebben wij  een hele mooie, unieke locatie gevonden in Gees. Gees is een karakteristiek Drents dorp wat ligt in de driehoek Hoogeveen, Emmen en Coevorden.

Onze winkel vestigen wij in het sfeervolle pand van de voormalige “Kebof” aan de Dorpsstraat. De Kebof in Gees heeft een rijke meubelhistorie. Bijna 30 jaar lang hebben Harm en Jellie Hofman hier hun interieurwinkel/meubelmakerij gehad en gaan nu met pensioen. Wij hebben de gelegenheid gekregen om hun sfeervolle Meubelboerderij met tuin en diverse vrijstaande showrooms over te nemen.

Onze voordelen op een rij

CBW-Erkende Woonwinkel
Eigen bezorgservice
Bezorging op afspraak is mogelijk
Standaard 2 jaar garantie
Altijd een gemoedelijke en gastvrije sfeer
Google Beoordelingen
4.1
Gebaseerd op 85 beoordelingen
Gratis verzending

Vanaf €750

Gratis retourneren

Binnen 14 dagen

Eigen bezorgservice

Binnen NL en BE

100% veilig afrekenen

iDEAL / PayPal