Eigen bezorgservice in NL

Oale Veurhuus

Verken ’t Oale Veurhuus

Ontdek een bijzondere ruimte vol charme en authentieke vondsten in ’t Oale Veurhuus, een plek waar nostalgie en hedendaagse smaakvolle woonartikelen elkaar ontmoeten. Letterlijk vertaald als “Het oude voorhuis” in het Drents, biedt deze speciale ruimte niet enkel een reis door de tijd, maar ook een collectie van unieke artikelen, die met zorg zijn geselecteerd voor u.

Een kijkje in ’t Oale Veurhuus

Kerstshoppen voor bedrijven

Het vinden van het perfecte kerstpakket kan een uitdaging zijn. Daarom bieden we bij REAS Wonen een sfeervolle en exclusieve oplossing: laat uw team zélf hun kerstgeschenken kiezen tijdens een exclusieve kerstshopping avond in ’t Oale Veurhuus. In de gezellige, feestelijke setting van onze historische boerderij creëert u samen mooie herinneringen, terwijl uw team de vrijheid heeft om een kerstpakket te selecteren dat bij hen past.

Hoe uw exclusieve avond eruit ziet

U en uw team worden hartelijk ontvangen in ’t Oale Veurhuus met een warm welkom, koffie en heerlijk gebak. Elk teamlid krijgt de gelegenheid om te shoppen in onze winkel met een cadeaubon ter waarde van het kerstpakketbedrag, en stelt zo een persoonlijk en uniek kerstpakket samen.

De avond wordt afgesloten met een gezellig samenzijn onder het genot van een hapje en een drankje in ’t Veurhuus.

Onze voordelen op een rij

CBW-erkende Woonwinkel
Eigen bezorgservice
Standaard 2 jaar garantie
Geen aanbetaling nodig in de winkel
Altijd een gemoedelijke en gastvrije sfeer
Google Beoordelingen
4.3
Gebaseerd op 127 beoordelingen

 

2000 m²

wooninspiratie

 

Eigen bezorgservice

Binnen NL en BE

 

Gratis parkeren

voor de deur