Eigen bezorgservice in NL

Meubelwinkel Nederland

REAS Wonen: dé woonwinkel van Nederland

Van zitmeubelen tot woonaccessoires, u vindt het bij REAS wonen. Niet alleen hebben wij een grote en gezellige woonwinkel waar u heerlijk kunt ronddwalen, ook hebben wij een webwinkel waarin bijna alles te vinden is. En natuurlijk kunt u in onze woonwinkel op uw gemak rondkijken en ideeën opdoen om vervolgens de artikelen online uit te zoeken.

Winkelen bij REAS? CBW-erkenning biedt zekerheid

In dé meubelwinkel van Nederland vindt u zeker wat u zoekt. Zitmeubelen, lampen, eethoeken, zithoeken, u kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het in huis. En alles van degelijke kwaliteit. Daarom kunnen wij met trots zeggen dat we een CBW-erkende woonwinkel zijn. Dat betekent dat wij voorwaarden hanteren die ervoor zorgen dat u als koper extra goed beschermd bent. Daarnaast krijgt u bij ons standaard 2 jaar garantie op uw nieuwe meubels.

Inspiratie en advies

Onze medewerkers geven u graag advies. Want hoewel het uitkiezen van een nieuw meubelstuk of woonaccessoire natuurlijk vooral heel leuk is, kan het ook knap lastig zijn! Want welke bekleding staat nu precies goed bij de rest van uw interieur? En zou die mooie lamp niet te groot zijn in de hoek waar u hem wilt hebben staan? Wij inspireren u graag en helpen u desgewenst bij het maken van uw keus. We kunnen u adviseren over materiaalgebruik, kleuren, maten en nog veel meer!

Dé meubelwinkel van Nederland, ook online!

Wilt u liever online shoppen? Geen probleem. U kunt uw bestelling zelf afhalen bij onze meubelwinkel, maar u kunt uw spullen ook thuis laten bezorgen. Met onze eigen bezorgservice weten we zeker dat de producten zorgvuldig worden vervoerd. Daardoor kunnen we bij u bezorgen op een tijdstip dat u uitkomt. U hoeft er dus niet de hele dag voor thuis te blijven.

Neem voor eventuele vragen contact op met 0528 26 15 15 of stel deze via ons contactformulier.

Onze voordelen op een rij

CBW-erkende Woonwinkel
Eigen bezorgservice
Standaard 2 jaar garantie
Geen aanbetaling nodig in de winkel
Altijd een gemoedelijke en gastvrije sfeer
Google Beoordelingen
4.3
Gebaseerd op 127 beoordelingen

 

2000 m²

wooninspiratie

 

Eigen bezorgservice

Binnen NL en BE

 

Gratis parkeren

voor de deur