Eigen bezorgservice in NL

Iproteqt 

Zorgeloos genieten van uw nieuwe meubel. Dat kan dankzij de Iproteqt Service, waar u ook bij REAS Wonen gebruik van kan maken. U krijgt dan niet de standaard twee jaar fabrieksgarantie, maar u kan vijf jaar lang profiteren van professionele service en garantie.

Gratis herstel

Omdat een nieuwe bank, fauteuils en andere zitmeubelen kostbare bezittingen zijn, willen wij graag dat u daar zo lang mogelijk zonder zorgen gebruik van maakt. De unieke easy protect Service biedt die mogelijkheid.

Hoe werkt het precies? Na de aankoop ontvangt u een op naam geregistreerd ‘Iproteqt Service certificaat’. Hiermee kunt u vijf jaar lang een beroep doen op de service. Mochten er zich in de periode problemen voordoen die vallen onder de vlekken- en constructieservice, dan worden die kosteloos verholpen.

U wordt altijd eerst geholpen door het Service Centre van Iproteqt. Mocht het nodig zijn, dan schakelen zij een specialist in voor het gratis herstellen van uw meubel.

Vlekkenservice

Als u een zitmeubel heeft gekocht van textiel, dan is deze voorzien van hoogwaardige textielbescherming. Daardoor is de stof vlekwerend. Als er toch een blijvende vlek ontstaat, dan kunt u een beroep doen op de service.

Dit geldt voor vlekken van dranken, voedingsmiddelen en alle af- en uitscheiding van mens en (zoog)dier. U hoeft dus niets te betalen als er in de eerste vijf jaar vlekken ontstaan door het morsen van wijn, cola, bier, jus, tomatensaus et cetera.

Constructieservice

De constructieservice bestaat onder meer uit het verwijderen van pilling bij textiel, opspannen van de bekleding als deze overmatig is gaan rimpelen of plooien en het repareren van losgeraakte stiknaden. Losse kussens worden verstevigd of opgevuld, piep- en kraakgeluiden verholpen en bedieningsmechanismen hersteld.

Als u een zitmeubel koopt van leder of leatherlook dan ontvangt u ook nog vijf jaar lang hoogwaardige verzorgingsproducten. Daardoor behoudt het meubel de natuurlijke souplesse, wordt die optimaal beschermd en kunt u die volledig reinigen.

Onze voordelen op een rij

CBW-erkende Woonwinkel
Eigen bezorgservice
Standaard 2 jaar garantie
Geen aanbetaling nodig in de winkel
Altijd een gemoedelijke en gastvrije sfeer

 

2000 m²

wooninspiratie

 

Eigen bezorgservice

Binnen NL en BE

 

Gratis parkeren

voor de deur