Eigen bezorgservice in NL

Countryfield

Countryfield

Reas Wonen is dealer van de woonaccessoires van Countryfield. Wanneer u op zoek bent naar landelijke woonaccessoires bent u, zoals de naam al doet vermoeden, bij Countryfield aan het juiste adres. Haal warmte en ambiance in huis met de sfeervolle accessoires. Countryfield heeft zowel accessoires voor binnen als buiten.

Er wordt altijd ingespeeld op de laatste trends en deze worden iedere keer weer vertaald naar vernieuwde collecties.Ook worden de collecties aangepast per jaargetijde. Zo worden er in de wintermaanden kleuren gebruikt zoals rood en donkerbruin en in het voorjaar juist frisse kleurthema’s met wit en beige.

Een mix van brocante en modern

De uitgebreide collectie van Countryfield bestaan onder andere uit wandlokken, theelichtjes, lampenvoeten, kransen en nog veel meer! De stijl van Counrtyfield kan worden gezien als een mix van brocante en modern. Combinaties als hout met metaal en glas met geweven riet maken elk item weer uniek. Naast accessoires voor binnen en buiten heeft Countryfield ook een eigen ontworpen servies en diverse decoratieartikelen. Bekende decoratiesartikelen zijn de ornamenten en houten hangers met lintjes en touwtjes.

Wilt u graag meer zien van Countryfield? Kom dan eens langs bij Reas Wonen in Gees!

 

Onze voordelen op een rij

CBW-erkende Woonwinkel
Eigen bezorgservice
Standaard 2 jaar garantie
Geen aanbetaling nodig in de winkel
Altijd een gemoedelijke en gastvrije sfeer
Google Beoordelingen
4.3
Gebaseerd op 128 beoordelingen

 

2000 m²

wooninspiratie

 

Eigen bezorgservice

Binnen NL en BE

 

Gratis parkeren

voor de deur