Eigen bezorgservice in NL

Brynxz

Brynxz

Stilstand is achteruitgang, vinden ze bij Brynxz. En dus zijn de woonaccessoires constant in ontwikkeling. De laatste stijlen, trends en kleuren worden op de voet gevolgd. Tegelijkertijd blijft het design van de lampen, spiegels, kandelaars en kaarsen tijdloos en authentiek.

Collecties van Brynxz

Brynxz werkt met verschillende collecties, waardoor er altijd een serie is die past bij uw interieur. In de collecties probeert het merk altijd het verleden te koppelen aan het heden. Dat levert bijzondere, mooie en unieke woonaccessoires op.

Brynxz heeft onder meer twee collecties aardewerk: Majestic Vintage en Industrial-Vintage. In de eerstgenoemde is nostalgie gecombineerd met strakke vormgeving. Dat zorgt voor een tijdloze en hedendaagse uitstraling van de aardewerken. Deze zijn verkrijgbaar in drie tinten: Vintage, Black en Brown.

De aardewerken in de serie Industrial-Vintage hebben een meer industriële uitstraling. De kandelaars, lampen, schalen en kruiken zijn wat ruiger en minder perfectionistisch.

Spiegels, kruiklampen en kaarsen

Naast de aardewerken ontwerpt en maakt Brynxz ook spiegels, kruiklampen, kaarsen en artificial flowers (kunstbloemen). De spiegels zijn door de sierlijke lijsten, met een antiek gouden randje in een brede zwarte lijst, in elk interieur een echte blikvanger.

Brynxz heeft daarnaast unieke kruiklampen. Deze zijn in vele maten en modellen verkrijgbaar. Kruiklampen hebben een mooie ronde vorm en passen door de stoere uitstraling goed in allerlei inrichtingen. Ook heeft Brynxz ballusterlampen en industrieel vormgegeven metalen lampen. Met de rustieke kaarsen, verkrijgbaar in allerlei kleuren, en de artificial flowers maakt u de sfeer in huis helemaal af.

Brynxz kopen bij REAS Wonen

Heeft u mooie woonaccessoires van Brynxz gezien in ons assortiment? Deze zijn direct te bestellen in onze webshop. Ook bent u van harte welkom om ze te bekijken in onze woonwinkel met verschillende showrooms in Gees. Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via de mail, WhatsApp of door te bellen. 

Onze voordelen op een rij

Eigen bezorgservice in heel Nederland
Bezorging op afspraak is mogelijk
Standaard 2 jaar garantie op alle producten
Gezellige en gemoedelijke sfeer in onze showroom
Gratis (tijdelijke) opslag van uw bestelling
Google Beoordelingen
4.3
Gebaseerd op 127 beoordelingen

 

2000 m²

wooninspiratie

 

Eigen bezorgservice

Binnen NL en BE

 

Gratis parkeren

voor de deur