Eigen bezorgservice in NL

Ashligh en Burwood

Ashleigh & Burwood

Een geurlamp van Ashleigh & Burwood is een uniek accessoire voor in huis. Deze elegante lampen zorgen voor een heerlijke geur én zuiveren tevens de lucht. In het assortiment van REAS Wonen vindt u meer dan twintig geurlampen, met ieder zijn eigen unieke schitterende vormen en kleuren. Ook hebben wij meer dan dertig verschillende vloeistoffen, zodat u kunt afwisselen met de geuren.

Wat is Ashleigh & Burwood?

Het Britse merk bestaat sinds 1993 en is opgericht door vader en zoon John en Andrew Nettleton. Zij startten aan de eigen keukentafel met de productie en begonnen een boetiek met ‘familie’, ‘geur’, ‘kwaliteit’ en ‘creativiteit’ als kernwaarden. De naam Ashleigh en Burwood is een verwijzing naar Ashley Park en Burwood Park, die dicht bij het ouderlijk huis en het huidige hoofdkantoor in Surrey gelegen zijn.

Hoe gebruikt u een geurlamp van Ashleigh & Burwood?

Als de geurlamp op een stabiele ondergrond staat, verwijdert u de dop en de steen/lont. U vult vervolgens de lamp voor twee derde met vloeistof. Plaats de lont terug en zet de lamp op een hittebestendige ondergrond. De lont moet bij eerste gebruik eerst 30 tot 45 minuten intrekken. Daarna kunt u die aansteken.

Blaas de vlam na twee minuten weer uit. De steen is dan heet en blijft warm zonder vlam. Plaats daarna de sierdop op de geurlamp. Na maximaal 45 minuten dooft u de lamp. Dat doet u door het kroontje van de lamp te halen. Let op: deze is erg heet. Vervolgens doet u de dop over de steen, zodat er geen zuurstof meer bij kan.

Schone lucht met geurlamp van Ashleigh & Burwood

De Ashleigh & Burwood geurlamp geeft een heerlijke geur af en zuivert meteen de lucht. Dit gebeurt op een veel effectievere manier dan via een spray of standaardverdamping. Een geurlamp van Ashleigh en Burwood is daarom niet alleen een mooi accessoire, maar ook een fijne oplossing voor mensen die last hebben van huisallergie. Door de allergenen in de lucht te verminderen, helpen geurlampen de allergiesymptomen te verminderen.

Het is aan te raden om de lamp per keer ongeveer dertig minuten aan te laten. Op die manier wordt de lucht effectief gereinigd. De geur zal daarna nog uren in de kamer hangen (het bereik is ongeveer 16 vierkante meter per lamp). De geurlamp moet eigenlijk niet langer dan 45 minuten worden gebruikt. Dat kan schade aan de lont veroorzaken.

 

Onze voordelen op een rij

CBW-erkende Woonwinkel
Eigen bezorgservice
Standaard 2 jaar garantie
Geen aanbetaling nodig in de winkel
Altijd een gemoedelijke en gastvrije sfeer
Google Beoordelingen
4.3
Gebaseerd op 128 beoordelingen

 

2000 m²

wooninspiratie

 

Eigen bezorgservice

Binnen NL en BE

 

Gratis parkeren

voor de deur