Eigen bezorgservice in NL

Kasten

Tafels

Bent u op zoek naar een mooie nieuwe kast? REAS Wonen heeft een compleet assortiment met onder meer boekenkasten, dressoirs en vitrinekasten. Door de verschillende stijlen past dit al snel in ieder interieur. Alle kasten zijn online te bestellen en kunnen worden thuisbezorgd. Uiteraard bent u ook welkom om ze te bekijken in onze woonwinkel met verschillende showrooms in Gees..

Voordelen van kasten

Elk type kast heeft zo zijn eigen voordelen. Een opbergkast is bijvoorbeeld erg handig en ideaal om spullen in op te bergen, zodat uw woonkamer mooi opgeruimd blijft. Met een vitrinekast of boekenkast geeft u juist uw inrichting een persoonlijke sfeer en zet u bezittingen met een emotionele waarde in de spotlights.

Andere exemplaren, zoals TV kasten, hebben juist vooral een praktische functie. Deze worden niet alleen gebruikt om de televisie op te zetten, maar ook om snoeren en draden weg te werken. Met een dressoir combineert u juist weer de voordelen van een opberg- en boekenkast: u legt er spullen in en presenteert er persoonlijke bezittingen op.

Kenmerken van kasten

REAS Wonen heeft kasten in vele soorten en maten in het assortiment. Breed en hoog, als u een echte eyecatcher in huis wilt halen. Volledig open, helemaal gesloten of een combinatie van open vakken, deuren (gesloten of van glas) en lades.

Onze kasten zijn gemaakt van onder meer mangohout, gerecycled teakhout, metaal en lamulux (onderhoudsvriendelijk kunsthout). Dus of uw stijl industrieel, warm of landelijk is: bij ons vindt u altijd een kast die bij uw huis past.

  • Vele afmetingen, kleuren en materialen
  • Stijlvol en van hoge kwaliteit
  • 2 jaar garantie
  • Persoonlijk thuisbezorgd

 

2000 m²

wooninspiratie

 

Eigen bezorgservice

Binnen NL en BE

 

Gratis parkeren

voor de deur