Eigen bezorgservice in NL

Eetkamerstoelen

Eetkamerstoelen

Bent u op zoek naar nieuwe eetkamerstoelen? Dan bent u bij REAS Wonen aan het juiste adres. Wij hebben een breed assortiment eetkamerstoelen in verschillende stijlen, kleuren en materialen. Zo is er in iedere prijsklasse wel wat te vinden.

Voordelen van onze eetkamerstoelen

Door ons brede assortiment is er voor iedereen wel een eetkamerstoel naar wens te vinden. Naast dat een stoel er goed uit moet zien, is het ook fijn dat het lekker zit. Wij hebben enkele voordelen bij onze eetkamerstoelen:

  • Twee jaar garantie op uw aankoop;
  • Kwalitatief hoge producten;
  • Bezorging met onze eigen bezorgservice;
  • Goede bescherming door CBW-erkenning.

Eetkamerstoelen van hoge kwaliteit

Koopt u uw eetkamerstoelen bij REAS Wonen? Dan bent u verzekert van kwaliteit. U wilt natuurlijk dat u jarenlang kunt genieten van uw meubels. Daarom werken wij samen met de beste merken én krijgt u bij ons langdurige garantie op uw aanschaf. Zo kijken we goed naar zitcomfort, afwerking en het gebruik van duurzame materialen, maar ook naar onderhoudsvriendelijkheid. Als laatste moet natuurlijk de prijs/kwaliteitsverhouding kloppen. Want wij vinden een lage prijs net zo prettig als u!

Langskomen ?

Komt u gezellig langs bij ons in de winkel? Daar kunt u al onze eetkamerstoelen bekijken en testen. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt. U vindt ons in het mooie Gees.

Onze medewerkers staan voor u klaar voor advies. Neem hiervoor gerust contact met ons op

 

2000 m²

wooninspiratie

 

Eigen bezorgservice

Binnen NL en BE

 

Gratis parkeren

voor de deur