Eigen bezorgservice in NL

Dressoirs

Dressoirs

Wilt u graag een stijlvolle dressoir kopen voor in uw woon-, eet-, of slaapkamer? In het uitgebreide meubelaanbod van REAS Wonen vindt u ze in vele soorten, maten en kleuren. Alle dressoirs zijn direct te bekijken in onze woonwinkel met verschillende showrooms in Gees.

Voordelen van dressoirs

Een dressoir is een erg praktisch meubelstuk. Deze lage kast met bovenblad wordt al eeuwenlang gebruikt voor het opbergen spullen. Ook kunt u er juist mooie woonaccessoires op presenteren door deze er bovenop of in te zetten. In ons assortiment vindt u kastjes met lades en/of deurtjes, zodat alles netjes uit het zicht staat. Daarnaast hebben wij dressoirs met open vakken, waarin u (persoonlijke) spullen kunt plaatsen.

  • Extra opbergruimte
  • Mooie toevoeging aan meerdere ruimtes
  • Standaard 2 jaar garantie
  • Thuisbezorgd door onze bezorgservice

Kenmerken van dressoirs

Een dressoir is in meerdere ruimtes van uw woning een mooie toevoeging. U benadrukt bijvoorbeeld de lengte van uw woonkamer door een langwerpige kast aan de lange zijde te zetten. Ook staat het mooi als een tv-meubel of past het uitstekend in de slaap- of eetkamer. Wij hebben bovendien compactere exemplaren voor in de hal.

Voor iedere woonstijl vindt u bij REAS Wonen een passend dressoir. De houten kasten geven uw inrichting nog meer warmte. De zwarte varianten met stalen frame staan bijvoorbeeld uitstekend in een industrieel interieur. De meeste zijn gemaakt van verschillende soorten (gerecycled) hout of lamulux, een kunsthout die voelt en eruitziet als echt hout.

.

 

2000 m²

wooninspiratie

 

Eigen bezorgservice

Binnen NL en BE

 

Gratis parkeren

voor de deur