Zitmeubelen

In ons assortiment vindt u diverse soorten zitmeubelen van hoge kwaliteit, van de meest uiteenlopende merken. Of u nu op zoek bent naar een bank of een eetkamerstoel, u bent van harte welkom bij REAS Wonen. Van barkruk tot relaxfauteuil, u vindt wat u zoekt in onze gezellige woonwinkel. Wij bieden een grote variatie aan stijl, kleur en materiaal. Uiteraard in diverse prijsklassen. Alles is eenvoudig online te bestellen in onze webwinkel. U kunt natuurlijk ook langskomen in onze woonwinkel in Hoogeveen!

Show Filters

Voordelen van onze zitmeubelen

Als u een zitmeubel koopt, wilt u niet alleen dat het meubel lekker zit en prachtig in uw interieur staat, u wilt er natuurlijk ook jarenlang plezier van hebben. Koopt u een zitmeubel bij REAS Wonen, dan bent u verzekerd van kwaliteit. Niet alleen werken wij samen met de beste meubelmerken, u krijgt ook nog eens een langdurige garantie op onze meubelen. Daarnaast zorgt onze CBW-erkenning ervoor dat u als klant goed beschermd bent.

Onze voordelen op een rij:

  • Twee jaar garantie op uw aankoop;
  • Kwalitatief hoge producten;
  • Bezorging met onze eigen bezorgservice;
  • Goede bescherming door CBW-erkenning.

Hoe herkent u kwalitatieve zitmeubelen?

Kwalitatief goede zitmeubelen horen aan een aantal eisen te voldoen. Allereerst is het zitcomfort natuurlijk belangrijk. Bij kwaliteit denken wij ook aan de afwerking, levensduur en onderhoudsvriendelijkheid. Bij ons in de winkel kunt u alle meubels uitproberen, zo weet u zeker dat u de juiste keus maakt. Ook vinden wij het belangrijk dat meubels zo duurzaam mogelijk zijn. Daarnaast vinden we een aantrekkelijke prijs net zo prettig als u!

Langskomen of online bestellen?

Kom gerust eens langs in onze gezellige showroom. U vindt ons in de overdekte Tamboerpassage, een gezellig winkelcentrum in Hoogeveen. U bent van harte welkom om op uw eigen gemak de meubelen te bekijken. Toch liever online bestellen? Dat kan uiteraard ook. Onze medewerkers staan voor u klaar voor advies. Neem hiervoor gerust contact met ons op.