Verlichting

Bent u op zoek naar nieuwe verlichting? Met de lampen van REAS Wonen creëert u een gezellige en warme sfeer in uw huis of in de tuin. Bekijk onze tuinverlichting, hang-, tafel- en vloerlampen en ontdek welke lamp het beste past bij uw interieur. Alle verlichting is direct online te bestellen in onze webshop of bekijk de lampen in onze woonwinkel in Hoogeveen.

Show Filters

Soorten verlichting

Verlichting is een bepalende factor voor de gezelligheid in huis. Met alleen een mooie inrichting heeft u nog geen sfeervol interieur. Een mooie lamp, met passend licht kan niet ontbreken in huis. Bij REAS Wonen hebben wij daarom onder meer:

  • Vloerlampen
  • Tafellampen
  • Hanglampen
  • Tuinverlichting

De vloerlampen en tafellampen, eventueel met een dimmer, zijn heel goed geschikt om een gezellige en warme sfeer te creëren in huis. Het is natuurlijk ook mogelijk om te spelen met verschillende lichtbronnen. Bovendien heeft de lampenkap invloed op de lichtkleur en sterkte.

Hanglampen

Ook vindt u in het assortiment van REAS Wonen allerlei mooie hanglampen voor boven de eettafel. U kunt er natuurlijk voor kiezen om één grote lamp boven de tafel te hangen. Wij hebben onder andere industriële, landelijke en moderne grote lampen. Dit type verlichting staat bijvoorbeeld heel erg mooi boven een ronde eettafel.

Daarnaast hebben wij hanglampen die bestaan uit meerdere, kleinere lampen. Met drie, vier of nog meer lampen accentueert u juist de lengte van een lange tafel. Wilt u met de verlichting juist wat speelsheid in uw interieur brengen? Dan hebben wij ook lampen die op verschillende hoogte naast elkaar hangen, zoals Hanglamp Quinto.

Verlichting online bestellen

Heeft u mooie verlichting of een aantrekkelijke lamp gezien op onze website? Bestel deze dan direct online. Wij komen uw aankopen dan, eventueel op afspraak, bij u thuis bezorgen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om alle verlichting te bekijken in onze showroom in Hoogeveen.