Vitrinekasten

Wilt u een mooie vitrinekast kopen? REAS Wonen heeft een uitgebreid aanbod unieke kasten. Van industrieel tot warm; voor elke inrichting hebben wij een passende vitrinekast. Deze zijn allemaal direct online te bestellen. Bekijkt u de kasten liever eerst even fysiek? Wees dan welkom in onze showroom in Hoogeveen.

Show Filters

Toont alle 15 resultaten

Voordelen van vitrinekasten

Met een vitrinekast haalt u een echte blikvanger in huis. Dat heeft allereerst te maken met het formaat. De meeste kasten zijn groot, waardoor ze direct opvallen bij binnenkomst. Ook is de vorm bijzonder.

De meeste vitrinekasten bestaan uit open vakken, glazen deurtjes en lades. Door deze combinatie kunt u persoonlijke, waardevolle bezittingen mooi presenteren in uw woonkamer en in dezelfde kast allerlei spullen opbergen. Het zorgt dus voor extra sfeer, een persoonlijke touch én een opgeruimd huis.

  • Vele afmetingen, kleuren en materialen
  • Zelf samenstellen mogelijk
  • 2 jaar garantie
  • Persoonlijk thuisbezorgd

Kenmerken van vitrinekasten

De vitrinekasten van REAS Wonen verschillen in kleur, afmeting en materiaal. Wat dacht u bijvoorbeeld van de kasten die gemaakt zijn van duurzaam mangohout en metaal? Deze hebben een strakke, stoere en industriële uitstraling.

Ook hebben wij onderhoudsvriendelijke kasten van lamulux en exemplaren met ingebouwde verlichting, zodat uw spullen echt in de spotlights staan. Wilt u de kast zelf samenstellen? Dat kan met de vitrinekast Oslo. Van kleur tot handgrepen, over elk detail neemt u zelf een beslissing. Zo krijgt u een unieke kast thuis.

Vitrinekast bestellen

Is uw oog gevallen op één van onze stijlvolle vitrinekasten? Plaats dan meteen online een bestelling en wij komen uw aankoop persoonlijk afleveren. Daar kunt u — als u dat prettig vindt — een afspraak voor maken. Ook is het mogelijk om onze meubels eerst te bekijken in onze woonwinkel in Hoogeveen.