Opbergkasten

Bent u op zoek naar een mooie opbergkast, zodat uw spullen voortaan netjes achter een paar dichte deuren staan of in lades liggen? In het ruime meubelassortiment van REAS Wonen vindt u de ideale kast voor uw interieur! Deze zijn meteen online te bestellen. Ook bent u van harte welkom in onze showroom in Hoogeveen.

Show Filters

Resultaat 1–24 van de 51 resultaten wordt getoond

Voordelen van opbergkasten

Een opbergkast zorgt bovenal voor een mooi opgeruimd huis. De gesloten deuren en de lades zijn namelijk ideaal om spullen uit het zicht te zetten. Daarnaast geven de kasten door de warme of industriële uitstraling extra sfeer aan uw woning. Wij hebben ze ook met open delen. Deze zijn perfect om de kamer nog persoonlijker te maken door daar fotolijstjes, servies of vazen in te zetten.

  • Opgeruimde kamer
  • Sfeervolle toevoeging aan uw huis
  • Thuisbezorgd door onze bezorgservice
  • Standaard 2 jaar garantie

Kenmerken van opbergkasten

Hoog en breed, laag en smal, dicht en halfopen. Opbergkasten zijn er in vele varianten. Daardoor is er altijd een kast die aansluit bij uw wensen en past in uw interieur. Wij hebben exemplaren gemaakt van meerdere houtsoorten of metaal. Zo vindt u voor iedere woonstijl een mooie passende kast.

Ook verschillen ze in hoogte en breedte. Zo is een smalle hoge kast heel praktisch voor een kleinere kamer. Heeft u juist meer ruimte, dan kunt u kiezen voor een brede lage kast. Een opbergkast wordt over het algemeen in de woonkamer geplaatst, zodat u de opgeborgen spullen makkelijk kunt pakken. Maar ook in de slaapkamer kan het heel handig zijn.

Opbergkasten direct online kopen of eerst onze showroom bezoeken?

Heeft u een aantrekkelijke opbergkast gezien in onze webshop? Plaats dan direct een bestelling en wij komen uw nieuwe meubel persoonlijk bij u thuisbezorgen. Als u het handig vindt, kunt u daarvoor een afspraak maken. Wilt u graag eerst een aantal kasten goed bekijken, kom dan gerust langs bij ons in Hoogeveen.