Eigen bezorgservice in NL

Boekenkasten

Wandkasten

Bent u op zoek naar een mooie wandkast, zodat uw spullen voortaan netjes achter een paar dichte deuren staan, in lades liggen of op een plank staan? In het ruime meubelassortiment van REAS Wonen vindt u de ideale kast voor uw interieur! U bent van harte welkom in onze showrooms in Gees.

Voordelen van wandkasten

Een wandkast zorgt bovenal voor een mooi opgeruimd huis. De gesloten deuren, de lades  en de verschillende planken zijn namelijk ideaal om spullen neer te zetten. Daarnaast geven de kasten door de warme of industriële uitstraling extra sfeer aan uw woning. De open delen van de kast zijn perfect om de kamer nog persoonlijker te maken door daar fotolijstjes, servies of vazen in te zetten.

  • Opgeruimde kamer
  • Sfeervolle toevoeging aan uw huis
  • Thuisbezorgd door onze bezorgservice
  • Standaard 2 jaar garantie

Kenmerken van wandkasten

Hoog en breed, laag en smal, dicht en halfopen. Wandkasten zijn er in vele varianten. Daardoor is er altijd een kast die aansluit bij uw wensen en past in uw interieur. Wij hebben exemplaren gemaakt van meerdere houtsoorten of metaal. Zo vindt u voor iedere woonstijl een mooie passende kast.

Ook verschillen ze in hoogte en breedte. Zo is een smalle hoge kast heel praktisch voor een kleinere kamer. Heeft u juist meer ruimte, dan kunt u kiezen voor een brede lage kast. Een wandkast wordt over het algemeen in de woonkamer geplaatst, zodat u de opgeborgen spullen makkelijk kunt pakken. Maar ook in de slaapkamer kan het heel handig zijn.

 

2000 m²

wooninspiratie

 

Eigen bezorgservice

Binnen NL en BE

 

Gratis parkeren

voor de deur