Eigen bezorgservice in NL

Barkruk

Barkrukken

Bij REAS Wonen vindt u een groot aanbod barkrukken. Barkrukken passen goed bij een bar of een hoge eettafel. Ze nemen weinig ruimte in beslag en zijn in zeer veel variaties verkrijgbaar. Onze barkrukken zijn van degelijke kwaliteit en zitten comfortabel. Kom langs in onze gezellige showroom!

Voordelen van onze barkrukken

Door ons diverse assortiment hebben wij voor ieder type huis, kantoor of bedrijf een geschikte barkruk. De voordelen van onze barkrukken op een rij:

  • Keus uit veel materiaalsoorten;
  • Meerdere zithoogtes;
  • Sommige types zijn hoogte verstelbaar;
  • Thuisbezorgd op afspraak;
  • Veilige aankoop door onze CBW-erkenning;
  • Twee jaar garantie op uw aankoop.

Kenmerken van onze barkrukken

Barkrukken zijn er in verschillende variaties. Soms is het handig voor een verstelbare barkruk te kiezen. Een statafel is namelijk vaak iets hoger dan een bar, dan biedt een verstelbare kruk de uitkomst. Wilt u iets meer comfort? Dan kan een druk met een stoffen of leren zitting een goede keus zijn. Daarnaast kunt u kiezen voor een kruk met rugleuning of een draaiende kruk. Voor welke barkruk u ook kiest, u vindt hem bij REAS Wonen.

Langskomen ?

Komt u  langs om ze uit te zoeken? U bent van harte welkom in Gees. Hier kunt u rustig onze barkrukken bekijken en uitproberen. Onze medewerkers helpen u graag bij het maken van uw keuze. Neemt u voor vragen gerust contact met ons op.

 

2000 m²

wooninspiratie

 

Eigen bezorgservice

Binnen NL en BE

 

Gratis parkeren

voor de deur